Electrician

Detalii despre post

PMG WIND ROMANIA, o societate cu acreditare ANRE și o prezență semnificativă în domeniul energiei regenerabile, deschide oportunitatea pentru un electrician specializat în montajul panourilor fotovoltaice, sistemelor de energie regenerabilă.

Căutăm o persoană pozitivă și proactivă, capabilă să abordeze noile provocări cu entuziasm, cu o dorință arzătoare de a învăța și de a contribui la dezvoltarea proiectelor noastre durabile.

Programul de lucru este structurat între orele 9:00 și 17:00, de luni până vineri, cu posibilitatea unor deplasări în diverse regiuni ale țării, de obicei pentru perioade de 2-3 zile. În plus, postul presupune și lucrul la înălțime, demonstrând astfel angajamentul nostru față de standardele ridicate de siguranță și calitate.

Pachetul salarial oferit este competitiv, cu un salariu fix de 5500 RON și tichete de masă în valoare de 600 RON, totalizând un venit net de 6100 RON. Apreciem efortul și dedicarea angajaților noștri, iar pachetul nostru salarial reflectă aceasta.

Un alt aspect important este necesitatea deținerii permisului de conducere categoria B pentru a putea acoperi și solicitările deplasărilor pe teritoriul național. Vă rugăm să ne trimiteți CV-ul dumneavoastră atașat la cererea de angajare.

Hala noastră de producție este situată în inima Cluj-Napoca, Piața 1 Mai. Prin alăturarea la echipa noastră, veți contribui la modelarea viitorului energetic durabil și veți beneficia de oportunități de dezvoltare profesională într-un mediu dinamic și inovator. Alăturați-vă echipei PMG WIND ROMANIA și împreună să construim un viitor verde și sustenabil.

Aplică acum