Politica de confidențialitate

Acest website va aduce cele mai noi informatii despre realizarile noastre si va ofera o privire directa la cateva dintre servicii medicale private.

PMG Wind Romania respecta drepturile la confidentialitate ale vizitatorilor sai online si doreste sa va asigure un mediu virtual protejat.

Daca aveti intrebari, obiectii sau cometarii cu privire la politicile de confidentialitate, va rugam sa ne contactati utilizand Formularul de contact.

Ce informatii colecteaza PMG Wind Romania?

Pentru a va oferi o experienta virtuala de calitate, PMG Wind Romania poate solicita si/sau colecta informatii de la dumneavoastra in mod voluntar cand: (1) va inregistrati ca utilizator pe acest site; (2) participati la concursuri, evenimente sau promotii; (3) trimiteti intrebari sau comentarii prin email catre Productie eoliene; (4) ne trimiteti CV online; si/sau, (5) completati chestionare/evaluari online. Informatiile solicitate pot include informatii personale precum: numele, adresa de email, numarul de telefon, si adresa postala. Pentru anumite activitati, putem solicita de asemenea crearea unei parole si furnizarea unor informatii demografice precum: varsta, sex, data nasterii, preferinte. Daca informatiile demografice sunt colectate pentru o asemenea activitate care solicita informatii personale, putem combina informatiile demografice cu datele dumneavoastra personale. Acest lucru ne permite sa personalizam informatiile pe care vi le vom trimite si continutul pe care il vom pune la dispozitie conform preferintelor si intereselor dumneavoastra.

Daca nu ati implinit inca 14 ani, veti avea nevoie de acordul parintilor sau al tutorelui inainte de a ne furniza orice informatii personale in scopul inregistrarii sau al altor activitati online. Daca sunteti nesiguri de informatiile pe care le vedeti pe acest site, rugati parintii sau tutorele sa va ajute.

E-mail

Acordandu-va permisiunea de a ne trimite mesaje e-mail, nu incercam sa colectam informatii personale despre dumneavoastra. Vom folosi numai informatiile personale (nume, adresa postala, adresa de email) continuta in e-mailul dumneavoastra pentru a va raspunde unei solicitari specifice sau comentariilor dumneavoastra din email.

Nu incercam sa colectam informatii personale despre dumneavoastra acordandu-va permisiunea de a trimite felicitari sau pagini catre prieteni. Vom folosi informatiile puse la dispozitie (nume si adresa de email) pentru a trimite felicitarea sau pagina solicitata si pentru a permite destinatarului sa va raspunda.

CV-uri

Unele dintre siteurile noastre permit trimiterea de CV-uri online. Informatiile personale colectate prin intermediul acestor CV-uri nu fac obiectul acestei Politici de Confidentialitate. Cu toate acestea, va asiguram ca aceste informatii vor fi folosite exclusiv in scopul acceptarii si evaluarii informatiilor trimise de canditati pentru locurile de munca afisate.

Chestionare online

Pentru a imbunatati experienta utilizatorilor in siteurile noastre, putem utiliza chestionare online destinate vizitatorilor care sa ne ajute voluntar cu informatii demografice despre ei insisi, sub protectia anonimatului, si sa ne asigure feedback cu privire la motivele pentru care viziteza site-ul si ce anume putem face pentru a le imbunatati. Informatiile colectate prin aceste chestionare sunt anonime; nu putem identifica cine trimite informatia si sa creem o conexiunea cu informatii personale identificabile ale unui utilizator care ne-au fost puse la dispozitie pe alte cai.

Cine culege informatiile personale si cum le va utiliza?

PMG Wind Romania culege informatiile personale pe care le puneti la dispozitie pe site. Noi vom folosi informatiile pe care le-ati furnizat prin intermediul siteurilor noastre pentru a va trimite materiale publicitare si de promovare, inclusiv informatii despre produse noi, concursuri, noi caracteristici si imbunatatiri aduse siteului, oferte speciale si alte evenimente de interes. Putem de asemenea, utiliza informatiile dumneavoastra personale, pentru studiile noastre interne de marketing si studiile demografice, astfel incat sa putem imbunatati in mod constant produsele si serviciile pe care vi le punem la dispozitie si sa putem raspunde mai bine nevoilor dumneavoastra.