Termeni și condiții

Pentru utilizarea acestui site este necesară citirea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții. Vizitarea în continuare a acestui site presupune acceptarea integrală a acestor termeni și condiții de utilizare a site-ului.

www.pmgwind.ro

Continutul website-lui www.pmgwind.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate. Toate materialele (incluzand, fara limitari, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al PMG Wind.

Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului.

Date cu caracter personal: PMG Wind o prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. Pe viitor, aceste date ne permit să vă ținem la curent cu activiatea noastra. In cazul in care nu doriti acest lucru, conform legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Câmpurile: nume, prenume, nr. de telefon şi adresă de email sunt necesare pentru a va putea contacta ulterior, prin e-mail sau telefonic. Alte date personale pot fi solicitate pentru a realiza profilul demografic al utilizatorilor noştri.

Fiecare înregistrare contorizată de sistem are rol statistic şi nu va fi facută niciodată publică într-un mod în care să permită unor terţi să vă identifice. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

Confidenţialitatea datelor personale: Furnizorul garantează că datele cu caracter personal nu vor fi închiriate, înstrăinate sau vândute unor terţi fără acordul dumneavoastră în prealabil. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu dispoziţiile Legii 677/2001.

Securitatea datelor personale: Furnizorul foloseşte pentru stocarea datelor cu caracter personal serverele sau ale partenerilor noştri. Pentru a preveni pierderea acidentală a datelor, arhive zilnice (backup-uri) sunt create şi păstrate securizat pentru minim 6 luni în urma. Toate echipamentele tehnice folosite de furnizor pentru furnizarea serviciului sunt securizate şi actualizate pentru a preîntâmpina intruziunile neautorizate.