Personal pentru montaj

Detalii despre post

PMG WIND ROMANIA, o societate cu acrediare ANRE și o prezență semnificativă în domeniul energiei regenerabile, angajează personal specializat în montajul sistemelor de energie regenerabilă, panourilor fotovoltaice și generatoarelor eoliene.

Căutăm o persoană proactivă și optimistă, cu dorința și abilitatea de a învăța și de a contribui la dezvoltarea proiectelor noastre durabile. Calificarea în domeniu nu este obligatorie, deoarece oferim posibilitatea de calificare la locul de muncă, susținând dezvoltarea continuă a abilităților și cunoștințelor angajaților noștri.

Programul de lucru este stabilit între orele 9:00 și 17:00, de luni până vineri, asigurând un echilibru între viața profesională și cea personală. Însă, pentru a răspunde cerințelor proiectelor noastre, postul presupune și deplasări în diverse regiuni ale țării, în general pe perioade scurte de 2-3 zile. În plus, activitățile pot implica și lucrul la înălțime, subliniind importanța respectării celor mai înalte standarde de siguranță.

Salariul de pornire este de 5100 RON net, alcătuit dintr-un salariu fix de 4500 RON și tichete de masă în valoare de 600 RON. Suntem conștienți că angajații noștri reprezintă resursa cea mai valoroasă, motiv pentru care oferim pachete salariale competitive și beneficii atractive.

Pentru acest post, este necesar permisul de conducere categoria B. Vă rugăm să ne transmiteți CV-ul dumneavoastră atașat la cererea de angajare pentru a putea lua în considerare candidatura dumneavoastră.

Hala noastră de producție este situată în inima Cluj-Napoca, Piața 1 Mai. Alăturați-vă echipei PMG WIND ROMANIA și contribuiți la viitorul sustenabil al energiei, lucrând într-un mediu dinamic și inovator.

Aplică acum